ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Правила за ползване

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на Мохх Мениджмънт ЕООД се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на Мохх Мениджмънт ЕООД, са собственост на Мохх Мениджмънт ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Мохх Мениджмънт ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма Мохх Мениджмънт ЕООД, като Мохх Мениджмънт ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на Мохх Мениджмънт ЕООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Мохх Мениджмънт ЕООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

Мохх Мениджмънт ЕООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на Мохх Мениджмънт ЕООД, без знание и съгласие от Мохх Мениджмънт ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на Мохх Мениджмънт ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от Мохх Мениджмънт ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Мохх Мениджмънт ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Екипът на счетоводна къща Мохх Мениджмънт ЕООД специализира в интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове, изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами и др.

“Мохх Мениджмънт” ЕООД (Булстат: 207451303), гр. София, ул. Бачо Киро 5, вх. Б, ет.1, ап.3, представлявано от ДИМИТЪР КОЛЕВ ЧИФЧИЕВ.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.

Call Now Button