ЗА НАС

Мохх Мениджмънт ЕООД
Булстат: 207451303
Адрес: гр. София, ул. Бачо Киро 5, вх. Б, ет.1, ап.3

За нас

Професионални счетоводни услуги за различни фирмени форми

Счетоводни и административни услуги moxxaccounting

Добре дошли в МОХХ Мениджмънт – вашето надеждно решение за счетоводни и административни услуги. Ние сме счетоводна къща, основана с идеята да предоставим на нашите клиенти не само професионално счетоводно обслужване, но и индивидуален и технологично-ориентиран подход към управлението на финансите им.

Нашата мисия

Нашата мисия е да ви освободим от сложностите на счетоводството и финансите, предоставяйки ви ефективни и персонализирани решения. Съчетаваме традиционни стойности с модерен подход, като създаваме партньорство, в което вие можете да разчитате на нашата подкрепа за развитието на вашия бизнес.

 

Защо МОХХ Мениджмънт?

Професионализъм и опит

С нас работи екип от квалифицирани счетоводители и финансови експерти с богат опит в областта на счетоводството и данъчното законодателство. Ние разбираме уникалните изисквания на вашия бизнес и ви предоставяме индивидуален подход.

Комплексно финансово обслужване

Предлагаме комплексно финансово обслужване, което включва счетоводство, данъчни консултации, административна поддръжка и други услуги. Така вие можете да се фокусирате върху стратегическото развитие на бизнеса си, докато ние се грижим за финансовата част.

Счетоводни услуги за фирмено обслужване
административни услуги

Индивидуален подход

Разбираме, че всеки бизнес е уникален. Затова предоставяме индивидуален подход към всеки клиент, работейки в тясно сътрудничество с вас, за да разберем спецификите на вашия бизнес и да предложим персонализирани решения.

Технологичен подход

Светът на бизнеса се променя бързо, и технологиите играят ключова роля във всяко предприятие. МОХХ Мениджмънт е в крак с времето, използвайки модерни технологии и софтуерни решения за по-ефективно и точно счетоводство.

 

Нашите услуги

Счетоводство

Предлагаме пълноценни счетоводни услуги, включително записване на бизнес сделки, изготвяне на годишни и финансови отчети, и поддържане на регистър на активите.

Данъчни консултации

Екипът ни от данъчни консултанти е готов да ви съдейства с оптимизацията на данъчното ви бреме, осигурявайки ви съвети за ефективно управление на данъчните въпроси.

Административна поддръжка

Предоставяме административна поддръжка, като се грижим за документацията, регистрациите и други административни процеси, за да оптимизираме вашето време и усилия.

Международни счетоводни услуги

За фирми с глобална присъутност, предлагаме специализирани международни счетоводни услуги, които включват съобразяване с международни стандарти и локалните данъчни изисквания.

Как се регистрира фирма - MOXX ACCOUNTING

Свържете се с нас
за БЕЗПЛАТНА консултация!

Call Now Button