Счетоводни услуги - регистрация на фирма

Регистрация на фирма на топ цени с MOXX Accounting. Предлагаме регистрация на различни видове дружества – ООД/ЕООД, ЕТ, АД и други, с подготовка на всички необходими документи за регистрацията в Търговския регистър. Изборът на вид фирма зависи от плановете и дейността ви. Регистрацията може да бъде сложна за непознати с процеса, но с нас можете да разчитате на качество и бързина.

Регистрация на фирма

Peгиcтpaция нa фиpмa нa отлични цени

MOXX Accounting предлага регистрация на разнообразни видове дружества с ограничена отговорност, еднолични търговци, акционерни дружества и други. Ние предоставяме комплексна подготовка на всички необходими документи за регистрацията в Търговския регистър. Можете да разчитате на нас за качество, точност и бързина при регистрацията на вашата нова фирма.

100% Безплатна консултация от наш експерт!

Кликнете върху бутона отдясно, за да научите повече за уеб дизайн и начините, чрез които можем да помогнем на бизнеса Ви да изпъкне онлайн!

Регистрация на фирма moxx

Каква фирма да регистрирам?

Изборът на подходящия тип фирма зависи от вашите планове и дейността, която ще извършвате (производство, търговия, услуги и други). Също така, важно е да определите дали ще има повече от един собственик, какви контрагенти ще сътрудничат с вашата фирма и множество други фактори. Затова преди да започнете регистрацията на фирма, е препоръчително да проведете консултация с нашите счетоводители, които ще ви предоставят правилната насока относно подходящия тип дружество за вашите нужди.

Kaĸвa e paзлиĸaтa мeждy OOД и EOOД?

Основната разлика между ЕООД и ООД е в това, че ЕООД представлява еднолично дружество с ограничена отговорност, където може да има само един собственик на капитала. Този вариант е подходящ, ако собственикът на фирмата е единствен. В сравнение, ООД е абревиатура за дружество с ограничена отговорност и няма ограничение за броя на собствениците на капитала. Този избор е подходящ, ако планирате фирмата да има повече от един собственик.

Tpyднo ли ce peгиcтpиpa фиpмa в Бългapия?

Отговорът на този въпрос е много субективен и зависи от квалификацията на лицето, което го прави. При предположение, че знаете какво правите и разбирате всички документални и нормативни изисквания, това може да бъде лесен процес за вас. В случай че досега не сте имали опит с този процес, вероятно ще ви изглежда като невъзможна мисия. MOXX Accounting е тук, за да ви предостави необходимата подкрепа и консултации, за да направите процеса на регистрация на вашата фирма по-лесен и достъпен.

Koлĸo cтpyвa peгиcтpaциятa нa фиpмa?

Цената за регистрация на фирма се определя от няколко компонента:

  • Държавни такси.
  • Нотариални такси.
  • Такса за посредник, който регистрира фирмата.

Първите две разходни ставки са фиксирани и не подлежат на промяна, докато последната зависи от конкретната фирма и адвоката, който се занимава с регистрацията и документите на фирмата.

Свържете се с нас чрез контактната форма на нашия уебсайт, за да ви обясним по-подробно какви документи ще ви бъдат необходими и каква е цената за регистрация на фирма, която предлагаме.

Отговорът на този въпрос е много субективен и зависи от квалификацията на лицето, което го прави.

Свържете се с нас
за БЕЗПЛАТНА консултация!

Call Now Button